Bodegraven, 2006

 

Daar zat ik weer op de gang. Mijn energie was weer geëxplodeerd in de klas. Iedereen was al stil en ik bleef nog gezellig kletsen. Niet helemaal handig…  
Als kind had ik het niet bepaald makkelijk op school. Niet omdat ik een 'probleemkind' was, maar omdat ik niet het rustige schoolse kind was. Dit begon al op de basisschool en op de middelbare school kwam mijn pubertijd en eigenwijsheid ook nog om de hoek kijken..

Moet je nu eens kijken wat ik zoveel jaren later als droombaan mag beoefenen..! Mijn hart gaat het snelste kloppen van juist die kinderen, zoals ik vroeger ook was. Kinderen die het idee hebben soms niet in het schoolse systeem te passen, maar juist zulke gave kinderen zijn! Wat is het gaaf dat ik als kindercoach deze kinderen nu  kan helpen! 1 op 1 samen onderzoeken waar jij blij van wordt en zorgen dat je er weer tegenaan kunt op jouw eigen unieke manier.

 Ik hoor je denken, leuk hoor dit verhaal, maar wie is Inge nou precies?

 

Ik ben dus Inge. Inge van Itterzon- Sluijs.
Geboren in Montfoort en verder mijn hele leven gewoond in Bodegraven. Of nouja mijn hele leven. Als kind heb ik altijd geroepen ver weg in een grote stad te gaan wonen, ik vertrok dan ook naar de andere kant van de wereld, Gouda.. Om na twee jaar weer een huis te kopen in mijn fijne dorpje Bodegraven om daar samen met mijn man en hond te gaan wonen. Lekker burgerlijk he!

Ik ben energiek, nieuwsgierig en een kletskous, precies dat zat mij op school altijd in de weg. Nu kan ik het in mijn werk alleen maar heel goed gebruiken!

Daarnaast ben ik een tikkeltje eigenwijs, dit zorgt er dan ook voor dat ik graag alles net ANDERS doe dan anderen! Iedere sessie zal anders zijn en aan tafel zul je mij niet zo snel vinden.. Dat ik niet zo goed stil kan zitten kwam weer goed naar boven tijdens mijn opleiding tot kindercoach. Op een middag moesten we onszelf kleien. Hier zat natuurlijk een doel achter, maar bij mij leverde het in eerste instantie alleen maar frustratie op. Stilzitten en al dat gepriegel is niet echt mijn ding.. Toch heb ik vanuit die frustratie tijdens het kleien een schakel kunnen maken naar mijn talent. Ik krijg energie van actief bezig zijn. Ik ga dan ook graag actief met jouw kind aan de slag. Door samen van alles te ondernemen help ik je verder! Mijn motto is dan ook: “Groeien door te doen!”

Als je mij vraagt waar ik dol op ben is lijstjes het eerste wat in mij op komt. Lijstjes.. Ik hoor je denken, hoe kun je daar nou dol op zijn?
Ik ben super enthousiast en zit vol met ideeën, mijn hoofd maakt soms dus overuren! Dan zijn er de lijstjes die mij heel blij maken. Ook in mijn praktijk komen ze goed van pas. Ik maak een plan en zorg dat ik kijk naar het doel en alles verder is dichtgetimmerd. Tijdens ons traject laat ik dit echter zo veel mogelijk los. Dit doe ik omdat ik het heel belangrijk vind om echt te kijken naar jouw kind! Alles doe ik dus met een goed bedacht plan in mijn achterhoofd, maar ik zal geen één coachingstraject hetzelfde laten verlopen!

Denk je nu: “Die Inge, die klinkt zo gek nog niet. En ik wil wel eens weten of ze iets voor ons kan betekenen?! Neem dan contact met mij op. Dan maken we een belafspraak. Gratis en vrijblijvend. Ik help jullie graag!