Kindercoach Woerden

Woon je in de buurt van Woerden en ben je op zoek naar een professionele kindercoach? Zoek dan niet verder want je bent bij mij van BOOSTING kindercoaching aan het juiste adres. Ik help jou en je kind graag verder. Problemen van kinderen kunnen zich op allerlei manieren uiten, bijvoorbeeld door middel van woede of verdriet. Spelenderwijs kan ik uitkomst bieden door je kind nieuwe vaardigheden aan te leren, zodat je kind beter met de problemen om kan gaan. Heb je vragen over wat ik voor jou en je kind kan betekenen als kindercoach in Woerden? Neem dan gerust contact met me op. Ik vertel je graag meer over wat ik voor je kan betekenen.

Als ouder is het erg lastig om dit te zien en niet meer te weten hoe nog te kunnen helpen. Blijf hier niet langer mee rondlopen, maar laat mij jou helpen!

 

Op een fijne, relaxte en laagdrempelige manier richt ik mijn coachsessies in. Bij elk kind kijk ik wat er nodig is. Jouw kind is uniek en heeft een specifieke behoefte en daar speel ik op in. Met ieder kind ga ik in ieder geval op zoek naar zijn mooie talenten. Mijn doel is om ze te laten ontdekken hoe ontzettend leuk ze zijn!

Geen praatcoach, maar doecoach

Actief, één van de dingen die centraal staat. Ze noemen mij ook wel de doecoach! Wordt er dan niet gepraat tijdens mijn coachingsessies? Natuurlijk wel! Ik vind het alleen heel belangrijk om met kinderen actief bezig zijn. Samen gaan we voetballen, bakken, timmeren, spellen spelen, wandelen met de hond.. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken! Groeien door te doen, is niet voor niks mijn motto… Bij mij kom je dus niet om een aantal uren aan tafel te zitten en alleen maar te praten over je ‘problemen’ .. Er staat een tafel in mijn praktijkruimte, maar dat is meer voor de vorm.. Erg veel zul je ons er niet aan zien zitten!

 

Als je van een afstandje zou toekijken naar mijn praktijk, zal je denken: goh die doen ook echt alleen maar we ze zin in hebben, maar ondertussen wordt er heel hard gewerkt!

Heel veel lol en ondertussen dus heel hard werken. Ik geniet ervan als kinderen uitkijken naar ons uur samen.

Ik geef je praktische tips, doe dingen voor en laat je het vooral ook zelf ervaren. Zo leer jij hoe je in het dagelijks leven deze tips in kunt zetten en er zelf weer tegen aan kunt!

 

Ieder traject is anders!

Graag kijk ik naar jouw unieke jij! Heb ik daar een kant en klaar pakket voor liggen? Gelukkig niet.. Ik geniet er erg van om precies die werkvormen en tips uit te zoeken, die het beste bij jou passen. 

 

Werkwijze

Stap 1: telefonische kennismaking

Tijdens ons telefonisch contact vraag ik je kort te vertellen waarvoor je belt. Ik licht mijn werkwijze toe en samen kijken we of ik jullie kan helpen. Als dit de hulp is die jullie zoeken,  plannen we een ontmoetingsgesprek in.  Voorafgaand aan dit ontmoetingsgesprek ontvang je van mij de algemene voorwaarden en een toestemmingsformulier.  

Stap 2: ontmoetingsgesprek

Bij dit gesprek ontmoet ik jou als ouder en je kind. Ik start altijd graag met een talentengesprekje waarbij vooral de vraag, waar word je blij van, centraal staat. Ook laat ik je zien aan de hand van poppetjes wat kindercoaching precies inhoudt. Nadat we elkaar beter hebben leren kennen en duidelijk hebben waarmee ik jullie het beste kan helpen, plannen we (bij een goed gevoel van jullie uiteraard) drie coachingssessies in. Dit is een gemiddelde. Mijn doel is om jullie binnen een maand weer op de rit te hebben geholpen.  Tussendoor hebben we overleg en kunnen we uiteraard altijd voor meer of minder sessies gaan!

 

Stap 3: coachingsessies

De coachingssessies vinden plaats bij mij in de praktijkruimte in Bodegraven. 1 op 1 ga ik met je kind aan de slag. Na 50 minuten ben je welkom om als ouder aan te sluiten. We zullen vertellen wat we hebben gedaan en er is ruimte voor het stellen van vragen. 

 

Stap 4: afronding & evaluatie

Tijdens het evaluatie zijn we weer samen met ouder en kind. We kijken samen terug op wat we hebben gedaan en met name op de behaalde successen en groei die je hebt doorgemaakt!


Investering:

Product Prijs
Telefonische kennismaking (15 minuten) Gratis
Ontmoetingsgesprek (30 minuten) € 35,00
Coachingssessie (60 minuten) € 75,00
Afsluitend gesprek (30 minuten) € 35,00

Wil je weten wat ik voor jou en je kind kan betekenen? Stuur mij een mailtje of gebruik het contactformulier.
Ik help jullie graag!


Betalingen
Aan het einde van de maand ontvang je een factuur. Gemaakte afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren te worden afgezegd. Annuleringen op kortere termijn worden in rekening gebracht. Op alle contacturen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

 

Verwijzing en vergoeding

Een verwijzing van de huisarts is niet nodig en er is momenteel geen wachtlijst waardoor je kind snel geholpen kan worden en op korte termijn resultaten boekt. Kindercoaching wordt meestal nog niet door de verzekeraars vergoed. Je kunt het beste persoonlijk contact opnemen met uw zorgverzekeraar en omschrijven waarvoor de coaching noodzakelijk is en wat de voordelen ervan zullen zijn. Coachingskosten kunnen als ziektekosten opgevoerd worden bij de jaarlijkse belastingaangifte. Tevens kunnen coachingskosten als activerende begeleiding worden betaald uit het Persoonsgebonden budget PGB of uit een zorgarrangement dat door de school kan worden betaald. Neem hiervoor contact op met de IB-er (intern begeleider) van de school van jouw kind.

 

Indien de hulpvraag buiten mijn deskundigheid valt kan het zijn dat ik jullie doorverwijs naar andere hulpverleners.

 

Afzegging of verplaatsing van afspraak

Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd.

Bij annulering binnen 24 uur behoudt BOOSTING zich het recht om de sessie in rekening te brengen.

Tijdig verzetten van een afspraak is natuurlijk mogelijk, telefonisch of per mail.

 

In welke plaatsen coach je?
Een vraag die ik al vaker heb gekregen. Ik coach in mijn praktijk in Bodegraven, maar ik vind het totaal geen probleem om in de auto te stappen voor het kennismakingsgesprek! 
Ik heb al meerdere kinderen gecoacht vanuit Bodegraven, Boskoop, Waddinxveen, Reeuwijk, Gouda en Oudewater.  

 

Voor alle coaching- en begeleidingstrajecten gelden :